Mina behandlingsmetoder föregås av en noga inhämtad anamnes med din berättelse som grund. Personligt och individuellt är alltid det bästa för att uppnå resultat så effektivt som möjligt.

Zonterapi

Grundlig genomgång av dina Zoner på fötterna behandlar och söker finna/rätta till orsaken till de symptom vi vill ha bort, sedan lägger jag till det som behövs för att uppnå tillfredsställande resultat

När orsaken är borta försvinner symptomen…

Integrativ Dornterapi

Ett häftigt redskap

Hjälper mig när ben strukturen i kroppen vil ha hjälp med att rätas upp, vi får balans och hjälp med nerver som legat i kläm, muskulatur som flyttat runt eller härjat på egen hand…

Mellan alla kotor i ryggen har vi innerveringen utav hela vårt inre, det gör att om dessa ligger lite fel kan det betyda (mer än bara smärta där), såsom sämre funktion av de inre organen eller den plats som skall försörjas av dessa nerver, detta kan leda till onödiga smärtor och obehag som sedan blir diagnoser såsom Artroser, Fibromyalgi, Artrit, eller någon annan ”kronisk” åkomma, som i min värld inte skulle behövt gått så långt om det behandlats i tid, det vill säga i början av smärthistoriens start. Bara en liten muskel som strejkar kan faktiskt orsaka en ”diagnos” ofta heter den Artros, min erfarenhet är att man skall ta ordet kronisk med en nypa salt, kronisk för mig betyder bara att det tar lite längre tid att komma tillrätta med i de flesta fall.

Massage Stretching Koppning ”mjuk kiropraktik”

Vid behov för att få loss det som eventuellt hindrar läkningens process.

Öronakupunktur

Vid behov för att påskynda resultatet och få effektivare läkning.

Kosttillskott

Finns vid behov då människor inte alltid få i sig det som behövs för att få tillräcklig näring i en stressad värld.

Inte ens grödan får tillräcklig näring från vår jord, på grund av försurningen, gifterna, och sättet vi brukar den mm, jorden är utarmad.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild